Het programma komt standaard tijdens het afsluiten met een venster waarin gevraagd wordt of u een back-up wilt maken. U kunt akkoord aanvinken, op dat moment wordt er gezocht naar een USB stick of externe schijf om de back-up op te slaan.

Heeft u liever een back-up naar de cloud of een andere locatie bijvoorbeeld een server? Ga dan naar instellingen / constanten 2 / tab gegevens veiligstellen back-up. Vul hier een standaard back-up locatie in, tijdens het afsluiten wordt de back-up naar de opgegeven locatie gestuurd.

“data” staat standaard aangevinkt zodat er weinig ruimte nodig is voor de backup, er wordt alleen een backup gemaakt van de data plus instellingen dit is voldoende.

Categorie├źn:

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *